top of page

VIKTIG INFO TIL ALLE VÅRE GIVERE

Fra i høst har Kristent Nettverk inngått kundeforhold med Sparebanken Sør. Mange kirker og kristne organisasjoner har sitt kundeforhold der, og vi tror at denne avtalen er et riktig steg for en framtidsrettet misjonssatsing både i Norge og internasjonalt.

Rent praktisk betyr dette at vi får nye kontonumre.

Hovedkonto/misjonskonto Norge: 3000 61 42881

Misjonskonto Filippinene: 3000 61 85610

Misjonskonto India: 3000 61 85599

Konto for Lys og Salt: 3000 62 95343

Praktisk info til våre givere: 

Jeg gir fast hver måned via AvtaleGiro (Cornerstone). Hva gjør jeg?

Svar: Du trenger ikke gjøre noe som helst. AvtaleGiroene har blitt omdirigert til nytt kontonummer av våre tekniske leverandører. (AvtaleGiro er en teknisk løsning levert av Cornerstone).

 

Jeg gir fast hver måned direkte fra min nettbank (faste trekk). Hva gjør jeg?

Svar: Vi oppfordrer deg til å logge inn i din nettbank og endre ditt faste trekk til et av våre nye kontonumre. Se listen overfor for aktuelle kontonumre.

 

Jeg vet ikke om jeg gir via AvtaleGiro eller fast trekk. Hva gjør jeg?

Svar: Er du usikker, kan du sjekke i nettbanken din. Eller du kan sende epost til post(at)krinet.no og spørre. Har du tidligere fylt ut skjema for å lage AvtaleGiro (f.eks. papirskjema på en sommerkonferanse, eller elektronisk på nettsiden vår), har du sannsynligvis AvtaleGiro. Har du selv opprettet et trekk direkte i nettbanken din, har du sannsynligvis det vi her kaller "fast trekk". 

Hva skjer hvis jeg ikke endrer kontonummeret jeg gir til?

Svar: Vi kommer til å beholde de gamle kontonumrene inntil videre. Men fra vår side er det ønskelig å kunne stenge de gamle bankkontoene, slik at både vi etter hvert kun bruker de nye kontonumrene.

 

Jeg er ikke fast giver, men jeg ønsker å bli det. Hva gjør jeg?

Svar: Du er velkommen til å støtte arbeidet, enten via AvtaleGiro eller VIPPS Fast trekk. Ved å registrere deg som giver via en av disse løsningene vil du kunne få skattefradrag for frivillige gaver.

Fyll ut elektronisk skjema her: https://www.kristentnettverk.no/bidra

Du kan også opprette fast trekk i nettbanken din. Det omfattes ikke av ordningen for skattefradrag for frivillige gaver.

 

Vår menighet støtter Kristent Nettverk økonomisk (med tiende og øvrige gaver). Hva gjør vi?

Svar: Vi oppfordrer dere til å endre deres faste trekk til vår nye hovedkonto 3000 61 42881. Ledere som gir tiende til oss kan foreløpig avvente, egen info kommer pr. epost.

 

Vedrørende spørsmål, kontakt daglig leder Arne Olav Røe (arneolav@krinet.no)

bottom of page